divendres, 27 de novembre del 2015

TÓMBOLA SOLIDÀRIA PER NADAL

Com cada any, l'escola farà una Cantada de Nadales i l'AMPA podem participar-hi de moltes maneres. Aquesta és la carta que adreça la comissió de festes de l'escola a totes les famílies:

"Benvolguts pares i mares:
Com a comissió de festes, ens adrecem a vosaltres per comunicar-vos que per tal de participar a la Marató de TV3, enguany dedicada a la investigació sobre la Diabetis i Obesitat , hem pensat  en realitzar una Fira de Nadal,  on es vendran treballs realitzats pels alumnes  i una Tómbola organitzada per l'AMPA, gràcies a la col·laboració de tots els pares i mares.
Aquestes activitats es duran a terme el dia 21 de desembre, dilluns, després de la Cantada de Nadales que realitzarem al Pavelló de Can Violí a les 15:15 hores de la tarda. 
Més endavant ja us farem arribar el programa d'actes però ara us volem demanar si voleu col·laborar aportant coses per a la Tómbola i realitzant un pastís o pa de pessic per compartir entre tots a l'hora de berenar.
Per a la Tómbola podeu aportar algun detall, objecte, llibre, menjar,... els podreu dur a l'escola  els dilluns al matí o divendres a la tarda i la setmana del 30 al 4 de desembre tots els dies de 16.30 a 17h o bé a les entrades i sortides fins al dia 18 de desembre.
Els pastissos s'hauran de portar el dia 21 al matí  tallats i en una safata que no s'hagi de retornar.
També us volem proposar a tots aquells pares i mares que realitzeu algun tipus de manualitat, sigui de paper, roba, cartró, fusta,... i que vulgueu donar-ho a conèixer, la possibilitat de muntar una paradeta i vendre els vostres treballs i/o manualitats aportant un 10% o un 15% de la venda per col·laborar amb la Marató. Us agrairíem que ens ho comuniquéssiu i que us feu càrrec del muntatge i desmuntatge de la paradeta.
Si decidiu col·laborar, aportant coses per la Tómbola, realitzant un pastís o una pa de pessic i/o muntar alguna paradeta, cal que retorneu omplert  el  segon full adjunt, per mitjà dels vostres fills/es al tutor/a o bé per correu electrònic a l’escola. Us agrairíem que ens el féssiu arribar abans del 11 de desembre.  
Aprofitem per recordar-vos que els talonaris de loteria s’han de retornar abans del 11 de desembre. Si algú no ha comprat cap número podeu passar per l’escola a buscar-ne o bé demanar als pares i mares que tenen talonari.
Esperant la vostra resposta i col·laboració us saludem  atentament."

                             







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada