divendres, 12 de febrer del 2016

XERRADA INTERNET SEGURA A L'ESCOLA

Benvolgudes famílies,  
el proper dimecres 17 de febrer a les 9 del vespre a l'escola, els Mossos d'Esquadra faran una xerrada sobre: INTERNET SEGURA
Des de l’escola ens recomanen aquesta xerrada a tots els pares i mares que vulguin conèixer possibles perills que presenta la xarxa  i ensenyar-los a fer un bon ús de les noves tecnologies.


EDUQUEM ELS NOSTRES FILLS I LES NOSTRES FILLES PER A INTERNET SEGURA


XERRADA A CÀRREC DELS MOSSOS D’ESQUADRA EL 17 DE FEBRER A LES 21:00h, A L’AULA DE MÚSICA DE L’ESCOLA

Actualment Internet contribueix a satisfer moltes de les nostres necessitats d'informació, coneixement i comunicació, així com un seguit de recursos que afavoreixen les relacions personals. Les característiques actuals d’Internet han generat una sensibilització especial per a protegir els menors que són especialment vulnerables, respecte d'altres persones que vulguin aprofitar-se'n. Hi ha molt aspectes a Internet que en un futur poden afectar als nostres fills i a les nostres filles i dels quals cal estar informats.

·         Facilita d'accés a continguts inadequats per als joves.
·         Pot portar problemes de socialització.
·         Facilita l'accés a l'oferta de mitjans o serveis als quals els menors són especialment vulnerables: abusos publicitaris, estafes, enganys...
·         Ofereix la possibilitat de participar en xats i fòrums on es facilita informació personal, que es pot utilitzar, sense el seu coneixement, per a finalitats que els menors no controlen.
·         Mal ús de les xarxes socials, d’amagat del pare i la mare.
·         Falta de seguretat i eines de control.
  


US HI ESPEREM!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada