divendres, 18 de març del 2016

FESTA DE LA PRIMAVERA

DIUMENGE 10 D’ABRIL AL CEIP TAGAMANENT
Ens dirigim a tots i totes que formeu part d’aquesta escola (nens/es, mestres, pares, mares, monitors/ es, personal no docent...). Per setè any consecutiu volem celebrar que la Primavera ha arribat amb una gran festa a la que tothom hi està convidat!!!
10:30H PLANTADA D’ARBRES I DE FLORS: APADRINA UNA FLOR!!!
Hi haurà una parada amb flors i plantes i sacs de terra. Es vendran a partir de 1, 2 o 3 euros. Les famílies només haureu de portar les ganes de cavar i plantar i les eines necessàries per fer-ho.
Amb l’aportació de totes les famílies aconseguirem que l’escola estigui preciosa!!
11:30H CONTACONTES I GIMCANA
Es podrà gaudir dels contes que s’explicaran darrere d’Educació Infantil. Per grups s’hauran de superar diferents proves a la pista. Com sempre, ens ho passarem genial!!!
12:30H CONCURSOS
Al porxo hi haurà dues llistes per apuntar-se a participar als concursos. Que guanyi el/la millor!
DE PASTISSOS: Per participar cal que porteu un pastís fet a casa. Hi haurà 2 premis: l’originalitat per una banda i el sabor per l’altre.Posteriorment els pastissos es tallaran en porcions i ens els menjarem de postres. Us animem a que, malgrat la pastisseria no sigui el vostre fort, porteu pastissos que segur que seran boníssims i d’aquesta manera tindrem uns bons postres per tothom!!!
DE TRUITA DE PATATES: La novetat d’aquest any! Hi haurà un premi a la millor truita de patates (pot ser amb ceba o sense ceba). Us animem a portar-ne de ben grosses!!!
LOGO DE L’AMPA: Coneixerem el dibuix guanyador que els nens i les nenes han anat presentant durant aquests dies. S'entregaran els premis gentilesa de Can Xic.
13:00H DINAR DE GERMANOR
Pel preu de 5 euros podrem menjar un exquisit entrepà de botifarra de La Garriga i un refresc o cervesa + un tros de pastís. I.....DESPRÉS DE DINAR FAREM LA RIFA PER UNA SAMARRETA
SIGNADA PER GERARD PIQUÉ !!!
Es vendran les tires de números a 2€ durant tot el dia.
DURANT TOTA LA FESTA HI HAURÀ SERVEI DE BAR ON TAMBÉ TINDREM CAFÈ PER DESPRÉS DE DINAR I CAVA.
IMPORTANT!!!
PER PODER COMPRAR-HO TOT, NECESSITEM SABER QUANTES PERSONES US QUEDAREU AL MIGDIA, PER AIXÒ LA VENDA DELS TIQUETS PEL DINAR ES FARÀ 
A LES 8:30 I A LES 16:30 DEL DIA 29 DE MARÇ AL 5 D’ABRIL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada