divendres, 4 de març del 2016

JORNADA PORTES OBERTES

Benvolguts pares i mares, recordeu que el proper divendres hi ha les jornades de portes obertes de l'escola. Aquí teniu la informació necessària:

"Seguint el costum dels darrers anys, el proper divendres, dia 11 de març, a partir de les  17 de la tarda, farem la Jornada de Portes Obertes a la que hi esteu tots i totes convidats.

Començarem mostrant les aules del centre i la resta de dependències, continuarem, a les 17.30 hores, amb una breu explicació general del funcionament de l’escola, del servei de menjador, del Servei d’Acolliment  Matinal (SAM), del servei d’atenció de tarda (SAT) i de les activitats extraescolars que organitza l’AMPA.
En acabat podreu formular les preguntes que vulgueu, l’equip directiu i els mestres del centre, juntament amb representants de l’Associació de Pares i Mares d’alumnes i del monitoratge del servei de menjador atendrem les vostres consultes.

Us preguem que feu extensiva aquesta invitació a tothom que estigui interessat en preinscriure alumnes nous per al proper curs 2016-2017. Gràcies!


Febrer 2016                                               L’equip directiu"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada