dimarts, 9 de maig del 2017

Campanya: Mantinguem el riu Congost net d'abocaments

Benvolgudes famílies,
Us fem arribar aquesta informació de l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de la Garriga:

"Malauradament us tornem a necessitar per la neteja, aquesta vegada, del Riu Congost. Les pluges dels últims dies han arrossegat tot tipus de plàstics que han quedat encallats a la llera del riu, al tram de can Palau.
És per això que us citem el proper diumenge 14 de maig a les 9h del matí al parc dels Pinetons, per anar xino xano pel camí fluvial, fins a l’alçada de can palau i iniciar allà les tasques de neteja.
Aquesta vegada porteu botes d’aigua!!! I sobretot, apunteu-vos!!!
Cal inscripció prèvia a:
mediambient@ajlagarriga.cat o al telèfon de l’Àrea de Medi Ambient 93 860 52 91
Moltes gràcies!!"


Noticia:
Jornada de neteja del riu Congost a l’alçada de can Palau
Let's Clean Up Europe, la campanya tindrà lloc 12,13 i 14 de maig de 2017 a tota Europa.
És una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.
Enguany la Garriga participa en la campanya Let’s Clean Up Europe una jornada de neteja el diumenge 14 de maig sota el lema “Mantinguem el riu congost net d’abocaments”.
La jornada està prevista que comenci a les 9 h al parc del Pinetons, des d’on s’iniciarà el camí fluvial del costat del riu fins a la zona de can Palau on s’iniciaran les tasques de neteja del riu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada