dimarts, 8 de maig del 2018

JORNADES DE DINAMITZACIÓ DE L'ENTORN AGRARI

Des de l’Àrea de Patrimoni i l’Associació Agrària ens han fet arribar informació sobre les primeres Jornades de dinamització de l’entorn agrari: ARRELA’T.

"Benvolgudes famílies,
L’Associació Agrària i l’Ajuntament de la Garriga us volem convidar a acompanyar-nos al llarg del cap de setmana 19 i 20 de maig a les primeres Jornades de dinamització de l’entorn agrari: ARRELA’T
Volem donar a conèixer la nostra activitat com a pagesos/es i ramaders/es, així com explicar que la Garriga és un poble amb una llarga tradició agrària que no deixa de renovar-se dia a dia amb noves activitats, professionals i projectes.
Enguany us volem fer una proposta:
Heu sentit i vist mai gaire de prop les esquelles, les ovelles,  els xiulets, els gossos i els pastors? I la vostra canalla? L’heu portat mai a conèixer quin bestiar tenim al nostre poble?
Doncs diumenge 20 de maig us proposem que ens acompanyeu  perquè...  Anem de transhumància amb el ramat de Can Nualart!

Haurem de matinar una mica perquè iniciarem la ruta amb el ramat a les 8:45h, des de la Plaça del Silenci, a les 9h passarem per la Plaça de Can Dachs i des d’allà ens enfilarem i esmorzarem a les Planes de Can Miquel, on deixarem el ramat pasturant. Tot seguit desfarem camí altre cop cap al poble fins al Centre de Visitants (aprox. 9 Km i 365 m de desnivell).

DIUMENGE 20 DE MAIG (horari aproximat)
8.45h Plaça del Silenci - SORTIDA
9:00h Plaça de Can Dachs – RAMAT en TRANSHUMÀNCIA
9:15h Enfilada cap a les Planes de Can Miquel – AVITUALLAMENT
12-13h Centre visitants – ARRIBADA 
sheep-1975863_640[1]

Desitgem que us engresqui la idea! Us hi esperem!!"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada